Meer info?

Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op Lees meer

Voeding

Voeding als basis

Voeding is één van de belangrijkste aandachtspunten en vormt de basis. Laura neemt u mee in al haar kennis en geeft u een nieuw inzicht over uw lichaam en de manier hoe voeding uw lichaam kan voeden en versterken.

Tijdens haar consulten helpt Laura o.a. u om uw voeding aan te passen, niet door middel van een dieet maar door een goede balans te zoeken tussen de macro’s (vetten, proteïne en koolhydraten) – en micronutriënten (mineralen en vitaminen).

Als orthomoleculair therapeut gaat Laura opzoek naar de oorzaak van het probleem, ze behandelt niet alleen de symptomen. Deze zijn alleen een alarmsignaal van het lijf om je bewust te maken dat het lichaam dus ergens een energietekort heeft. Zoals Leo Pruimboom, de grondlegger van de kPNI (kliniesche psycho neuro immunologie) altijd zegt: It’s all about energy.

Naast voeding kan het lichaam (tijdelijk) supplementen gebruiken om de functies te optimaliseren en in sommige gevallen is het nodig om wat dieper in het lichaam te kijken door bijvoorbeeld dieperliggende problemen aan te pakken, geboorte, trauma’s, persoonlijkheid, epi genetica enz. spelen hierbij een rol.

Ze werkt erg graag samen met andere gezondheidsprofessionals: oa (huis)artsen, fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, haptotherapeut, psychologen en psychotherapeuten.

Ook door middel aanvullend onderzoek kan ze een gerichter plan van aanpak opstellen. Hierbij maak ze graag gebruik van verschillende bloed-en ontlastingonderzoeken.

Uiteraard gaat ze persoonsgericht aan het werk om zo bij elke individu de oorzaak naar boven te halen en een doelgerichte aanpak tot verbetering van de klachten of symptomen kan worden gemaakt.

Orthomoleculaire therapie is dan ook al meerdere malen succesvol toegepast door Laura bij verschillende leden en met haar inzet gaat ze elke uitdaging aan.

Voorbeelden van wat Laura behandeld:

  • Darmklachten
  • Ervaringsdeskundige in coeliakie (glutenintollerantie)
  • Hormonale klachten (o.a. PMS, overgang, zwangerschapswens)
  • Gezond afvallen en aankomen
  • Verhoogde bloeddruk en/of cholesterolwaardes
  • Reumatische klachten
  • Huidproblematiek
  • Chronisch vermoeidheidssyndroom, burn out, ziekte van pfeiffer
  • Diabetes type 1 & 2
  • Supplementen advies

Voor alle leden van de fitboetiek hebben we een speciale samenwerking, deze mogen vrijblijvend een kennismakinggesprek bij Laura boeken.

Het nakijken van uw persoonlijke voedingsdagboek en daaropvolgend een voedingsadvies is speciaal voor leden van de Fitboetiek slechts €35,- excl btw.

Staat uw klacht niet op lijstje of wilt u een afspraak inplannen, heeft u andere vragen schroom dan niet om contact met haar op te nemen en te kijken wat ze voor u kan betekenen. U kunt haar direct mailen op laura@fitboetiek.nl

 

Laura Delrio

Bekijk mijn Facebook
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico