1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Afslanken Oud-Beijerland

Misschien heeft u in Oud-Beijerland al verschillende alternatieven geprobeerd op gebied van afslanken en andere vitale doelen behalen. Of u zocht een laagdrempelige fitnessschool in de regio, maar vond geen sportschool waar u zich thuisvoelde.
Misschien lukte het u voor een tijdje om met uw conditie bezig te zijn, maar ervaart u toch dat het lastig is om dit vol te houden. Zeker voor een langere tijd vraagt structureel bewegen om een stok achter de deur. Dan is er een goede positieve manier waarop u aan uw doelen kunt werken. Welkom in de Fitboetiek.

De Fitboetiek in Oud-Beijerland maakt afslanken gemakkelijk

Anders dan andere fitnessscholen in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking. Hoe kunnen wij samen snel resultaat bereiken? In een laagdrempelige setting spreekt Kim, Sercan of Samuel uw doelen met u door.
Uiteraard meten wij u op, en stellen wij op basis van uw gewicht uw BMI vast.

Verder vragen wij u tijdens de intake het volgende:

– Heeft u eerder gesport? Hoe vaak? Welke sport?
– Wat zijn uw gewoonten en leefstijl?
– Wat is uw voeding?
– Andere gewoonten zoals tabak of alcohol?
– Wat is uw trainingsdoel?
– Hoe kunnen wij u daarbij helpen?
– Welke eerste doelen zijn op de korte termijn haalbaar?

De intake is het startpunt van een positief en veelbelovend programma. In weinig tijd wordt u vitaler en fitter. Juist onze persoonlijke aanpak en positieve insteek zorgen ervoor dat u op een prettige manier uw doelen gaat bereiken. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of advies. Om de acht weken lopen wij met u de resultaten door. Ook zijn uw prestaties online te vinden.

Kom 1 week gratis sporten bij Fitboetiek

Ja, ik claim mijn gratis week sporten
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico