1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Buiten yogalessen

Vanaf maandag 18 mei ben ik (Laura) gestart met de buiten yogalessen. Zoals jullie van mij gewend zijn maak ik een mix tussen de yin en de yang yoga.

Het is een hele andere beleving dan de yogalessen binnen. Ieder deelnemer zal het ongetwijfeld anders ervaren. Ik nodig u uit om te sfeer te komen proeven en te genieten van een yogales op het gras, in de buitenlucht met vogeltjes op de achtergrond.

Een paar dingen op een rijtje voor de duidelijkheid:

  • Waar? Bij de IJsbaan in Oud Beijerland (Bosschenhoek)
  • Hoe laat? 19:00 uur
  • Ik wil u vragen om 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn met uw eigen matje. Mocht je er geen hebben laat het me op tijd weten.
  • De les duurt 60 minuten. Na de les graag meteen weer huiswaarts vertrekken om ons aan de RIVM regels te houden.
  • Graag alle “spelregels” doornemen zodat mocht er controle plaatsvinden vanuit de gemeente wij de opgestelde regels kunnen naleven.
  • Er is plek voor maximaal 9 deelnemers. Graag aanmelden via de MyWellness app. Mocht dit niet lukken graag uw aanmelding naar laura@fitboetiek.nl versturen
  • Gezien de lastige tijd vanwege de corona hebben we besloten om deze les via tikkie te regelen. De kosten hiervan zijn € 7,50 per les. De strippenkaarten mogen weer gebruikt worden zodra we weer binnen bij Fitboetiek les mogen geven.

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico