1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Jelmer

Een vrolijke glimlach en een open houding. Dat is wat ik uit probeer te stralen als ik aan het werk ben in de Fitboetiek! Mijn naam is Jelmer en ik ben sinds de opening werkzaam bij de Fitboetiek en ik doe dit met veel plezier. Ik geniet van interactie met klanten en ik haal plezier uit het overdragen van informatie over onder andere sport en voeding.

Het overdragen van informatie is niet geheel vreemd voor mij! Naast het ondersteunen in de Fitboetiek, studeer ik commercieel managament en werk ik bij Snoei Tuinmaterialen. Klanten voorzien van het beste advies, dat is wat ik het belangrijkste vind in beide jobs!

Ik ben in de sportwereld terechtgekomen door het zelf beoefenen van veel verschillende sporten, waaronder turnen en krachttraining. Ook op het gebied van voeding heb ik veel kennis mogen opdoen door zelf deel te nemen aan transformatieprogramma’s. Met de opgedane kennis heb ik mezelf met name in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gepassioneerde coach!

Kortom, ik heb meer dan genoeg te vertellen als het neerkomt op leefstijl, voeding en training en ik deel graag mijn passie, mijn kennis en mijn tips op dit gebied met u!

 

 

 

 

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico