1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Samuel

‘Ik werk voor de Fitboetiek omdat deze zich richt op het persoonlijk begeleiden van mensen, daar ligt mijn kracht. Daarnaast vind ik het nieuwe concept leuk en past deze goed bij de manier zoals ik de trainingen aanpak. Persoonlijke begeleiding betekent voor mij dat klanten mijn volledige aandacht krijgen bij het doelen behalen. Daarnaast breng ik graag mijn kennis over aan de mensen om ze hiermee zo goed mogelijk mee van dienst te zijn. Wanneer de mensen blij zijn en zich fit voelen heb ik mijn doel bereikt.

Mijn passie voor sport zat er altijd al in. Vanaf mijn 4e zat ik al op tennis en voetbal, met mijn 16e begon ik met fitness. Ik ben naast mijn baan in het bedrijfsleven een opleiding gaan volgen als fitnesstrainer. Daarna ben ik door gegaan met Nasm-personal trainer en personal trainer pro en wat ook wel The New Fitness wordt genoemd. Meer weten? Vraag het mij eens.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds bezig met mezelf ontwikkelen! Ik vind het namelijk belangrijk om het gehele plaatje aan te kunnen bieden aan de sporters. Ik wil je stimuleren door mijn passie en enthousiasme over te brengen. Ik heb het gevoel dat mijn werkwijze voor iedere sporter wel een goede toevoeging is.’

 

Over mij

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico