1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Yoga

In de  yogalessen maakt Laura een mix tussen de yang, de yin en vinyasa yoga.

 

Power(yang)yoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm. Fysieke houdingen, asana’s genaamd worden opeenvolgend uitgevoerd en worden ondersteund door ademhaling.

Alle houdingen samen vormen een serie, waarbij de serie per les steeds anders is. De flow die hierbij ontstaat, geeft het gevoel van volledig in het hier en nu te zijn. Een serie begint met het zogeheten aarden: alles wat met het verleden en de toekomst laten we voor wat het is en alle aandacht richten we op de les die komen gaat. Vervolgens worden zonnegroeten uitgevoerd. Daarna beoefen je achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen die elke 3 tot 5 ademhalingen worden vastgehouden. De les eindigt met een welverdiende ontspanning, de shavasana.

 

Vinyasa yoga

Dit is een uiterst dynamische vorm van yoga waarbij alle asana’s in de flow van de in- en de uitademing worden uitgevoerd. Verder heeft deze vorm veel weg van de poweryoga.

 

Yinyoga

De houdingen die bij deze vorm van yoga aangenomen worden, zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken de dieperliggende lagen in de spieren door volledige ontspanning.

In de yinyoga zijn de asana’s meer statisch doordat de posities langer worden vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Deze lessen worden ook altijd afgesloten met een ontspanning.

Alle lessen kunnen zowel door beginners als enigszins gevorderde gevolgd worden. Ook voor mensen met blessures of klachten zijn mijn lessen aan te raden.

 

Yogarooster:

Maandagavond 18:30 uur

Dinsdagavond 19:30 uur

Donderdagochtend 9:00 uur

Zaterdagochtend 9:30 uur

 

De eerste proefles is altijd vrijblijvend te volgen. Aanmelden kan via laura@fitboetiek.nl of bij een van mijn collega coaches in de Fitboetiek.

 

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico