1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Yoga

In de yogalessen maakt Laura een mix tussen yang, yin en vinyasa yoga. De lessen worden gegeven in een kleine setting zodat er veel aandacht besteed kan worden aan iedere deelnemer.

Wat yoga voor u zou kunnen betekenen:

Bij de yoga gaat het niet alleen om de houdingen maar ook om de verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens de lessen leert u weer te luisteren naar uw eigen lichaam en met uw aandacht in het hier en nu te komen. Yoga helpt om soepeler te worden, om op de juiste manier te leren ademen en om de evenwicht te verbeteren.

 

POWER(YANG)YOGA

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm. Fysieke houdingen, asana’s genaamd worden opeenvolgend uitgevoerd en worden ondersteund door ademhaling.

Alle houdingen samen vormen een serie, waarbij de serie per les steeds anders is. De flow die hierbij ontstaat, geeft het gevoel van volledig in het hier en nu te zijn. Een serie begint met het zogeheten aarden: alles wat met het verleden en de toekomst laten we voor wat het is en alle aandacht richten we op de les die komen gaat. Vervolgens worden zonnegroeten uitgevoerd. Daarna beoefent u achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen die elke 3 tot 5 ademhalingen worden vastgehouden. De les eindigt met een welverdiende ontspanning, de shavasana.

 

VINYASA YOGA

Dit is een uiterst dynamische vorm van yoga waarbij alle asana’s in de flow van de in- en de uitademing worden uitgevoerd. Verder heeft deze vorm veel weg van de poweryoga.

 

YINYOGA

De houdingen die bij deze vorm van yoga aangenomen worden, zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken de dieperliggende lagen in de spieren door volledige ontspanning.

In de yinyoga zijn de asana’s meer statisch doordat de posities langer worden vastgehouden, zo heeft u meer tijd om uw grenzen te verkennen en te verleggen. U gebruikt uw lijf niet om in een houding te komen, maar u gebruikt de houding om uw lijf beter te voelen. Deze lessen worden ook altijd afgesloten met een eindontspanning.

Alle lessen kunnen zowel door beginners als enigszins gevorderde gevolgd worden. Ook voor mensen met blessures of klachten zijn de lessen aan te raden.

 

YOGAROOSTER:

Maandagavond yin&yang yogales 18:30 uur

Dinsdagavond yin yogales 19:30 uur

Zaterdagochtend yin&yang yogales 9:30 uur

 

PRIJZEN 10 rittenkaart

Voor leden van Fitboetiek: €50,-

Voor niet leden: €95,-

De eerste proefles is altijd vrijblijvend te volgen. Aanmelden kan via laura@fitboetiek.nl of bij een van mijn collega coaches in Fitboetiek.

 

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico