1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Biocircuit

Het Biocircuit is de volgende stap in de fitness-evolutie. Supermoderne hoogwaardige apparatuur past zich automatisch aan op uw lichaam en sportprogramma. Uw resultaten zijn meetbaar zodat u weet welke progressie u boekt.

Met krachtige trainingen van 30 minuten al resultaat, zonder risico van blessures? Wanneer u de Fitboetiek binnenkomt met de polsband weet ons Biocircuit van Technogym welk programma zij moet voorbereiden. De polsband communiceert namelijk met alle apparaten in het Biocircuit.

Hoe werkt het Biocircuit?

Tijdens de intake hebben wij samen uw persoonlijke trainingsplan opgesteld. Dit is de basis van de voortgang die u met het Biocircuit gaat boeken. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

INSTELLEN: selecteer het programma en stel weerstandsniveau en houding in met uw trainer.

1 – Log in op de UNITY SELF kiosk
2 – Het programma leidt u naar het eerste station
3 – Uw houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staat voor u klaar op elk station
4 – Het circuit eindigt na twee ronden, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslaan

Bent u al begonnen met trainen? Ook dan laat de Fitboetiek u zeker niet los. U kunt altijd bij onze persoonlijke coaches terecht als u vragen heeft.
Gedurende uw hele training volgt het Biocircuit uw voortgang. Eens in de 8 weken volgt de evaluatie, maar het is zeker mogelijk om tijdens het trainen uw ontwikkeling door te spreken of vragen te stellen.

De Fitboetiek gelooft in het Biocircuit. Boekt u binnen 3 maanden geen resultaat en voldoet u aan de voorwaarden? Dan geldt er ‘niet goed – geld terug’.

Wilt u deze apparatuur zelf bewonderen? Of bent u benieuwd of onze persoonlijke aanpak bij u past? Schroom dan niet om een afspraak te maken. Gaat u de uitdaging aan?

Waarom BIOCIRCUIT zo populair is

 One login: beginnen is snel en simpel
 Ongoing training voor maximale efficiëntie
– Geen kans op fouten, uw training is altijd onder begeleiding
– Toestellen die u kennen en zich aanpassen aan u
– Een effectieve training in 30 min. of minder
– Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik

DE BIOCIRCUIT-TRAININGSMETHODE

Resultaten kunnen niet worden bereikt zonder een zorgvuldige planning gebaseerd op wetenschap, ervaring en hard werk. De BIOCIRCUIT-TRAININGSMETHODE is ontwikkeld om gebruikers bewust te maken van hun training, voor het behalen van de best mogelijke resultaten. Oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn vastgelegd en geïntegreerd in gepersonaliseerde BIOCIRCUIT-programma’s.

Programma’s

Start Moving
Meer energie en een beter humeur met meer spierkracht en een betere houding.

Lose weight
Verhoog uw metabolisme voor een slanker figuur door meer calorieën te verbranden en uw spierkracht te vergroten.

Tone your body
Zie er goed uit en voel u goed door de balans en harmonie van uw spieren te verbeteren. Versterk uw spieren voor een betere houding en verhoog de flexibiliteit van uw gewrichten.

Stay young
Verhoog uw levenskwaliteit met een veilige krachttraining waar uw lichaamsenergie, uw beendergestel en uw humeur baat bij hebben.

Boost performance
Verbeter uw atletische prestaties, vergroot uw spierkracht en laat u meeslepen door een intensieve training.

Samen met de personal trainer kiest u een programma die gebaseerd is op uw wensen en doelen.

 

Probeer nu 1 dag gratis onze Fitboetiek

JA, ik claim mijn gratis Proefdag
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico