1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Biocircuit

Het Biocircuit is de volgende stap in de fitness-evolutie. Supermoderne hoogwaardige apparatuur past zich automatisch aan op uw lichaam en sportprogramma. Uw resultaten zijn meetbaar zodat u weet welke progressie u boekt.

Met krachtige trainingen van 30 minuten al resultaat, zonder risico van blessures? Wanneer u de Fitboetiek binnenkomt met de polsband weet ons Biocircuit van Technogym welk programma zij moet voorbereiden. De polsband communiceert namelijk met alle apparaten in het Biocircuit.

Hoe werkt het Biocircuit?

Tijdens de intake hebben wij samen uw persoonlijke trainingsplan opgesteld. Dit is de basis van de voortgang die u met het Biocircuit gaat boeken. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

De apparaten in het Biocircuit staan dan standaard ingesteld op:

– Uw lichaamslengte en zithoogte
– Uw gewicht
– Uw trainingsdoelen

Bent u al begonnen met trainen? Ook dan laat de Fitboetiek u zeker niet los. U kunt altijd bij onze persoonlijke coaches terecht als u vragen heeft.
Gedurende uw hele training volgt het Biocircuit uw voortgang. Eens in de 8 weken volgt de evaluatie, maar het is zeker mogelijk om tijdens het trainen uw ontwikkeling door te spreken of vragen te stellen.

De Fitboetiek gelooft in het Biocircuit. Boekt u binnen 3 maanden geen resultaat en voldoet u aan de voorwaarden? Dan geldt er ‘niet goed – geld terug’.

Wilt u deze apparatuur zelf bewonderen? Of bent u benieuwd of onze persoonlijke aanpak bij u past? Schroom dan niet om een afspraak te maken. Gaat u de uitdaging aan?

Probeer nu 1 week gratis onze Fitboetiek

JA, ik claim mijn gratis Proefweek
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico