1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Desiree

‘Fitness kan veel voor mensen doen. Het is heel belangrijk om je hoofd leeg te maken. Zo voel je je prettig na een drukke dag vol werkstress. Als mensen het op die manier gaan bekijken, dan weet ik zeker dat ze vaker gaan komen. Voor mij als coach bij de Fitboetiek is het in ieder geval een prettig idee dat ik mensen dat stukje plezier kan brengen.

Veertien jaar geleden begon ik met fitness en aerobics waarin ik ben gediplomeerd. Ik geef ook graag groepslessen. Ik krijg hiervan voldoening, omdat je dan alle energie en muziek in een groepszaal ‘kwijt kan’.

Via Kim kwam ik bij de Fitboetiek in Oud-Beijerland terecht. Wij kenden elkaar al 6 jaar, omdat wij hiervoor collega’s waren. Toen ze me de sportschool in Oud-Beijerland liet zien was ik meteen  enthousiast! Dat ziet er super strak en modern uit! Er staat het nieuwste van het nieuwste.

Nu ben ik er met volle zin aan de slag. Het leuke aan mijn werk in de Fitboetiek is het 1-op-1-contact. Als coach kan ik veel dieper ingaan op een sporter en zijn of haar vragen. Wat maakt waarom die het wel of niet volhoudt? Ik kan mensen zo bewegen… Bewegen om in beweging te komen.’

 

 

 

 

Over mij

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico