1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Starten

Starten bij De Fitboetiek in Oud-Beijerland

Anders dan andere fitnessscholen in Oud-Beijerland voor het starten, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking. Hoe kunnen wij samen snel resultaat bereiken? In een laagdrempelige setting spreekt Kim, Sercan, Desiree of Laura uw doelen met u door.
Uiteraard meten wij uw gewicht en omtrek op.

Verder vragen wij u tijdens de intake het volgende:

– Heeft u eerder gesport? Hoe vaak? Welke sport?
– Wat zijn uw gewoonten en leefstijl?
– Wat is uw voeding?
– Wat is uw trainingsdoel?
– Hoe kunnen wij u daarbij helpen?
– Welke eerste doelen zijn op de korte termijn haalbaar?

De intake is het startpunt van een positief en veelbelovend programma. In weinig tijd wordt u vitaler en fitter. Juist onze persoonlijke aanpak en positieve insteek zorgen ervoor dat u op een prettige manier uw doelen gaat bereiken. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of advies. Om de acht weken lopen wij met u de resultaten door. Ook zijn uw prestaties online te vinden.

Hoe verloopt een intake bij De Fitboetiek?

Stap 1: Kennismaking, rondleiding & doelen stellen

Tijdens de eerste afspraak gaat u met één van de coaches op stap. Tijdens deze kennismaking willen we meer over u te weten komen. Denk hierbij aan sportachtergrond, voedingspatroon en dagelijkse activiteiten. Daarnaast geven we een rondleiding door Fitboetiek en laten we alle mogelijkheden zien. Nadat we elkaar wat beter kennen gaan we doelen opstellen die haalbaar zijn voor u als persoon.

Stap 2: Meting

De volgende stap is het vaststellen van uw fitheid. Dit doen we aan de hand van een weegschaal, een meetlint en een aantal vragen. Met de weegschaal meten we uw gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en verdeling van de spiermassa. Hiermee kunnen we zien of we op de goede weg zijn naar het door ons gestelde doel. Een aantal vragen die u kunt verwachten zijn:

– Heeft u eerder gesport? Hoe vaak? Welke sport?
– Wat zijn uw gewoonten en leefstijl?
– Wat is uw voeding?
– Wat is uw trainingsdoel?
– Hoe kunnen wij u daarbij helpen?
– Welke eerste doelen zijn op de korte termijn haalbaar?

Stap 3: 0-meting

Nu we meer over u weten kunnen we beginnen met de 0-meting. Een 0-meting houdt in dat we gaan meten waar u nu staat qua fitheid. Dit doen we altijd op het Biocircuit. Het Biocircuit is een revolutionair systeem wat alles voor u instelt (lees hier meer over het Biocircuit). Op het Biocircuit staan 6 kracht apparaten en 2 cardio apparaten. Op elk apparaat gaan we één keer maximaal kracht leveren. Deze 0 meting duurt ongeveer een kwartier. Dit doen we na 16 trainingen nog een keer. Zo hebben we inzicht in uw progressie.

Stap 4: Training

Na de 0-meting is het tijd voor een training op het Biocircuit. Deze training duurt 30 minuten. In 30 minuten heeft u een zogeheten ‘’fullbody workout’’ gehad. Dat wil zeggen dat u alle spieren in uw lichaam heeft aangesproken. Het circuit bestaat uit 6 krachtoefeningen en 2 cardio elementen. Dit rondje loopt u twee keer door.

Stap 5: Evaluatie & vervolg

Na een kennismaking op het Biocircuit is het tijd om even tot rust te komen onder het genot van een bak koffie. We evalueren hoe u het ervaren heeft en geven eventuele aanvullingen of tips. Als alle vragen zijn beantwoord maken we een nieuwe afspraak voor een tweede training. Zo zorgen we ervoor dat u onder begeleiding de oefeningen correct uit kunt voeren.

 

Kom 1 dag gratis sporten bij Fitboetiek

Ja, ik claim mijn proef dag sporten
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico