1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Sercan

‘Vanaf mijn 17de ben ik bezig om mijn passie voor fitness te delen. Mijn passie is om in beweging te blijven en het geluk wat ik ervaar over te brengen aan anderen.
Als sporter vind ik het fijn om persoonlijke aandacht te krijgen en daarom weet ik hoe belangrijk het is om over de drempel te stappen. Zeker voor de mensen die net iets meer moeite moeten doen. Hen wil ik het gevoel geven dat ze bij de Fitboetiek thuis horen. Ik stimuleer mensen om het beste uit zichzelf te halen en om met een Yes! gevoel naar huis te gaan.

Zelf heb ik altijd gevoetbald, vechtsporten, fitness en zwemmen gedaan. In 10 jaar tijd heb ik denk wel elke vorm van les geven gegeven en kan ik er nog steeds geen genoeg van krijgen. Ik vind het zelf belangrijk om in een effectieve, gezellige en fijne omgeving te trainen en te werken.

In februari studeer ik af als fysiotherapeut en wil ik mensen helpen om van hun pijn/klacht af te komen. Mijn ervaring in de fitness heeft mij geleerd dat mensen stilletje met hun pijn/klacht verder gaan.
Zelf zat ik zes maanden me een blessure thuis en weet hoe het is om aan te moeten passen. Dankzij persoonlijke begeleiding en programma heb ik mijn passie weer terug kunnen oppakken en kan ik niet wachten om samen met u aan de slag te gaan!’

Over mij

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico