1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Over ons

text-page-img01

logo-ico-red

FITNESS OUD-BEIJERLAND

Beweging geeft energie, een positief gevoel en (lichaams)kracht. Voor sommigen is het echter lastig vol te houden. Of ze hebben van alles geprobeerd qua fitness in Oud-Beijerland, maar ze missen persoonlijke begeleiding. Fitboetiek is fitness voor iedereen. Wilt u afslanken? Wilt u aan uw conditie werken? Of wilt u sterker worden? Maak een afspraak voor een persoonlijke intake met onze bevlogen coaches.

DE START VAN FITBOETIEK

Het idee van Fitboetiek ontstond in 2018. Veel sportscholen richtten zich op jongeren, terwijl beweging voor iedereen belangrijk is. Enkele ondernemers wilden een nieuwe kijk op fitness in Oud-Beijerland. Om een fitnesscentrum in de Hoeksche Waard aantrekkelijk te maken, ontstond Fitboetiek. Een boetiek omdat het de plek is waar u aan uw lichaam kunt werken op de manier die het beste bij u past.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het team van Fitboetiek bestaat uit de coaches Kim van Doorn, Sercan Aynaci, Laura Delrio en Desiree Schefferlee. Wellicht zijn dit bekende gezichten voor wie al langer sport of fitness beoefent in Oud-Beijerland. Maar dat maakt niet uit, want in deze sportschool in Oud-Beijerland staat u centraal.

VOORDELEN FITBOETIEK?

– Persoonlijke begeleiding vanaf de intake
– Geen low-budget sportschool, apparatuur dat zich afstelt op uw situatie
– Afslanken, conditieverbetering? Presteren doet u samen met de coach
– Bij 2 keer 30 minuten trainen per week al resultaat
– Trainen is veilig, u overstrekt zich niet doordat apparatuur goed is ingesteld
– De Fitboetiek is 24/7 voor leden toegankelijk.
– Persoonlijke begeleiding ’s ochtends en ’s avonds

WELKOM IN ONS CIRCUIT

Fitboetiek is een goede fysieke investering wanneer u met fitness in Oud-Beijerland aan de slag wilt. Onze apparatuur is hoogwaardig. U merkt het zo gauw u binnenkomt met het speciale Fitboetiek-polsbandje. Dan passen de toestellen zich aan op uw gewicht, zithoogte, weerstand, tijdsduur: kortom het hele programma.

De trainingen in het circuit duren ongeveer 30 minuten. Dus als u het druk heeft, werkt u zo toch snel en efficiënt aan uw conditie, kracht en figuur.

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer

Wat vertellen
onze coaches

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico