1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Coaches

Bij de Fitboetiek geloven wij in persoonlijke begeleiding! Wat uw doel ook is: afslanken of gewoon gezonder worden. Wilt u meer energie of een frisser gevoel? U kiest dat zelf, wij zorgen in een 1-op-1 aanpak voor de coaching die u helpt.

Persoonlijke begeleiding

Onze coaches Kim, Sercan, Laura, Jelmer en Desiree zijn de drijvende krachten waardoor u uw doelen haalt. Hun jarenlange ervaring, netwerk en certificeringen staan daarvoor garant. Maar ook hun oprechte belangstelling in u als mens en uw gezondheid. Hun coaching-stijl is positief. U staat niet op de stormbaan, maar bent in vertrouwde handen. Als instructeur vertellen zij niet wat u moet doen of laten. Maar ze geven u de keuze hoe u aan uw doelen gaat werken, op een toegankelijke manier die bij u past. Iedere week motiveren zij u weer en helpen u plezier te beleven aan het programma van de Fitboetiek.

Resultaat boeken met de juiste coaching

Wellicht herkent u dit. U komt de fitnessschool binnen. In een grote zaal staan vele apparaten en niemand weet of hij/zij de oefeningen correct uitvoert. Heel misschien dat die enkele instructeur een tip of advies geeft. Maar verder boekt u geen resultaat, terwijl u best persoonlijke begeleiding had gewild.

Fitboetiek is persoonlijker

Maak dus een afspraak voor een persoonlijke intake in de Fitboetiek. Onze instructeurs stellen persoonlijk uw doelen op in een plan. Zij zorgen dat de apparaten goed staan ingesteld op wat haalbaar is. U kunt dus nooit ‘overtrainen’, een oefening verkeerd uitvoeren, of blessures krijgen.

Uw hele programma is volledig op maat. En ook in de periode dat u traint houden deze coaches bij wat de voortgang is. Wanneer de apparatuur moet worden bijgesteld, dan is dat ook mogelijk. Ons team evalueert uw prestaties doorlopend en moedigt u aan. Wij doen dat enthousiast, deskundig en respectvol. Zo hopen wij die aanstekelijke motivatie over te brengen.
Persoonlijk coachen is een sleutel tot succes. Maar de prestatie zetten wij samen neer.

Kom 1 week gratis sporten bij Fitboetiek

Ja, ik claim mijn gratis Proefweek
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico