1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Kim

‘Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Mijn werkzaamheden varieerden van fitness instructeur/entertrainer tot het geven van sportmassage/-verzorging. Van voedingsadviseur tot nog heel veel meer.
Voor bovenstaande haalde ik verschillende diploma’s en volgde de nodige cursussen/seminars, zoals: fitnesstrainer a), diabetes training, krachttraining voor senioren, sportbegeleiding bij mensen met reuma, personal training en bootcamp.

Ik ben gedreven door de mens zijn gezondheid en de beweegreden. Ik wil hun leven verbeteren. Het gaat niet alleen om afvallen, of conditieverbetering of een goed figuur. Willen mensen iets veranderen, dan stimuleer ik ze anders tegen zichzelf en de wereld aan te kijken. In de Fitboetiek wil ik mensen een thuis geven. Ik wil dat ze zich vertrouwd voelen op de plek waar ze zijn. Na al deze jaren ben ik nog steeds verliefd op mijn vak. Dat komt door de warme contacten die ik overhoud uit de interactie met de mensen.’

 

 

 

 

 

 

Over mij

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico