Intake

Maak nu een afspraak Lees meer

Fysiotherapie SER

Fysiotherapie SER

Sport & Revalidatie

Mijn naam is Sercan Aynaci.

Ik ben de hoofdbehandelaar en oprichter van Fysiotherapie SER. Ik ben bachelor afgestudeerd in fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Na enkele maanden als stagiair gewerkt te hebben in een van Rotterdams meest toonaangevende fysiotherapie praktijken, ben ik Fysiotherapie SER begonnen, zodat ik meer patiënten kan behandelen en mijn vakkennis kan uitbreiden.

Ik ga uit van een heel praktische aanpak. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van traditionele behandelmethoden voor musculoskeletale aandoeningen en sportblessures, maar pas ik ook verschillende alternatieve en moderne methodes toe om patiënten een optimale behandeling te bieden.
Vertel mij wat u nodig hebt en dan stellen we samen een behandelplan op om uw pijn te verlichten.

Samen met Sercan zet u de eerste stap naar een gezonder leven. Een gezonder leven bestaat uit opgeloste klachten en niet het verlichten van een klacht. De klachten die ontstaan door een inactieve levensstijl kunnen onder begeleiding van de fysiotherapeut verholpen worden door revolutionaire apparaten en een breed aanbod in fitness. Bij klachten aan de extremiteiten beschikt de fysiotherapeut ook over een speciale fysiotherapiepraktijk om samen met u een behandelplan op te stellen. De fysiotherapiepraktijk is op de begane grond en gelijk aan de oefenruimte. Na de behaalde doelen bij de fysiotherapeut kunt u in De Fitboetiek verder aan uw gezondheid werken.

Binnen 24 uur kunt u al een afspraak maken voor onder andere:

 • Rug klachten
 • Krachtvermindering
 • Evenwichtsstoornissen
 • Ademhalingsproblemen
 • Pijn tijdens trainen / sporten
 • Vermoeidheidsverschijnselen
 • Zwelling en beperkingen bij beweging
 • Langdurige hoofdpijn / ‘vastzitten’ van de nek

Dit zijn enkele voorbeelden waarvoor u bij Fysiotherapie SER behandeld kunt worden. Elke klacht is anders. Neem contact op voor een indicatie.

Hoe ziet een eerste behandeling eruit?

Tijdens de eerste behandeling worden u persoonsgegevens gecontroleerd. Er wordt een vraaggesprek afgenomen om te kijken of u aan het juiste adres bent bij de fysiotherapeut. Na de screening en anamnese wordt er een lichamelijk onderzoek uitgevoerd om de aard van uw klachten te bepalen. Indien mogelijk wordt er ook (een deel van) een behandeling uitgevoerd.

De eerste behandeling zal ongeveer 40 minuten duren. Waarbij wij u willen vragen een handdoek, een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) en eventuele verwijzing mee te nemen.

Praktische informatie voorafgaand aan uw behandeling.

Sinds 2006 is fysiotherapie toegankelijk zonder verwijzing. Om afspraak te maken met de fysiotherapeut heeft u dus geen verwijzing nodig. Voor chronische klachten heeft u wel een verwijzing nodig van de huisarts. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ­Aan huis behandeling
 • Als u in uw medische voorgeschiedenis kanker heeft gehad.
 • Als klachten op de lijst van Borst staan is het een chronische aandoening
 • Behandeling bij urineverlies welke wordt vergoed uit de basisvergoeding.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, heb je over het algemeen recht op een x aantal behandelingen in het jaar die volledig vergoed worden. Dit kun je door ons laten nachecken tijdens een intakegesprek of zelf navragen bij je zorgverzekeraar. Om gebruik te maken van deze behandelingen heb je geen verwijzingen nodig van een specialist (zoals een huisarts), maar kun je direct een afspraak maken.

Wanneer je niet aanvullend verzekerd bent, of wanneer je behandelingen onvoldoende meer zijn, kun je natuurlijk fysiotherapie blijven ontvangen. Hierbij gelden tarieven. De tarieven voor fysiotherapie zijn vrijgegeven, dit betekent dat de praktijk in kwestie het in eigen tarief voor de verschillende behandelsoort mag bepalen. Wij hanteren altijd de laagste tarieven.

Fysiotherapie SER openingstijden

Maandag 7:00 23:00
Dinsdag 13:00 17:00
Woensdag 13:00 23:00
Donderdag 7:00 17:00
Vrijdag 7:00 17:00
Zaterdag 12:00 17:00


Neem contact met ons via de contact formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Tarieven

Fysiotherapie

Voldoende aanvullend verzekerd Vergoed
Intake en onderzoek na screening 45
Intake en onderzoek na verwijzing 55
Behandeling fysiotherapie 30
Behandeling aan huis 40

 

Andere Therapie

Sportmassage 30 min 29,-
Sportmassage 60 min 39,50
Personal training intake GRATIS
Personal training In overleg
Personal training 10 lessen In overleg

Sercan Aynaci

Bekijk mijn Facebook
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico