Intake

Maak nu een afspraak Lees meer

Fysiotherapie SER

Fysiotherapie in Fitboetiek

“Wij geloven in een leven zonder pijn”

Onze praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala aan aandoeningen en blessures, waaronder rug- en nekklachten, knie- en schouderproblemen, en sportblessures. Onze ervaren therapeuten werken samen met u om een behandelplan op maat te maken, dat gericht is op uw specifieke behoeften en doelen.

Onze diensten omvatten:

  • Fysiotherapie: Onze therapeuten zullen een uitgebreide beoordeling uitvoeren en een behandelplan opstellen om uw pijn te verminderen en uw bewegingsvrijheid te verbeteren.
  • Dry needling: Dry needling is een techniek die gebruikt wordt door fysiotherapeuten en andere medische professionals om pijn en spierspanning te verminderen.
  • Oefentherapie: Onze therapeuten zullen u begeleiden bij het opbouwen van uw kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit om u te helpen uw doelen te bereiken.
  • Sportmassage: Onze therapeuten zullen uw spieren en gewrichten behandelen om pijn te verminderen, spierspanning te verminderen en uw prestaties te verbeteren.

Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Wij bieden flexibele afspraken aan, inclusief avond- en weekendbehandelingen, om ervoor te zorgen dat u op een tijdstip kunt komen dat het u hebeste uitkomt.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, of als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn hier om u te helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Maak nu gemakkelijk online een afspraak

OF

Meer info op www.fysiotherapieser.nl en maak een vrijblijvend afspraak

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico