1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Huisregels

Het is ons streven om alle Fitboetiek leden op een optimale wijze gebruik te kunnen laten maken van de beschikbare faciliteiten. Wij verzoeken u vriendelijk onze regels te lezen en na te leven. Bij het betreden van de sportruimtes in Fitboetiek gaat u akkoord met de huisregels.

Binnen schoenen en kleding

Het is verplicht om schone en gepaste sportschoenen en sportkleding te dragen. Om hygiënische redenen vragen wij u ook om een shirt met met mouwen te dragen.

Materialen opruimen en apparaten schoonhouden

Tijdens het trainen is het verplicht om een handdoek op alle apparaten te gebruiken. Maak na het gebruik van fitness- en cardioapparatuur het apparaat schoon en transpiratievrij. Heeft u losse materialen gebruikt? Leg het dan terug op de gebruikelijke plaats, zodat de volgende ook fijn kan sporten.

Jongere sporters

Jongere sporters zijn bij ons natuurlijk ook welkom, maar met de leeftijd 12 tot 16 jaar onder begeleiding van een meetrainend lid boven de 18 jaar. De toegangsarmbanden van sporters onder de 18 jaar worden geblokkeerd tussen 21.00 en 07.00 uur.

Toegangsarmband

Bij het verlies of het aanbrengen van schade aan de toegangsarmband, waardoor deze niet meer kan worden gebruikt, kunt u een nieuw toegangsarmband aanschaffen bij een medewerker van Fitboetiek voor € 35,00.

Aansprakelijkheid

Fitboetiek is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen of voor ongevallen in en om het gebouw.

Beveiliging

Met uw bezoek stemt u ermee in dat er om veiligheidsredenen beeldopnamen worden gemaakt. Deze opnamen kunnen aan derden worden getoond.

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico