1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Fit & Fun Wandelgroep

Vanaf vrijdag 22 mei ga ik (Desiree) beginnen met deze lessen.

We gaan de wandeling afwisselen met spierversterkende oefeningen en conditieverbetering. Iedereen kan meedoen, de les wordt aangepast op verschillende niveaus. U hoeft niet ritmisch te zijn, het wordt een basisles om weer begeleid in beweging te komen. Tijdens deze les is het sociale aspect ook erg belangrijk uiteraard op veilig afstand van elkaar.

Een paar dingen op een rijtje voor de duidelijkheid:

  • Waar? Verzamelen op de parkeerplaats Fitboetiek.
  • Wanneer? Elke woensdag- en vrijdagochtend om 10 uur.
  • Ik wil u vragen om 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn met uw sportoutfit en waterbidon.
  • De les duurt 60 minuten. Na de les graag meteen weer huiswaarts vertrekken om ons aan de RIVM regels te houden.
  • Graag alle “spelregels” doornemen zodat mocht er controle plaatsvinden vanuit de gemeente wij de opgestelde regels kunnen naleven.
  • Er is plek voor maximaal 9 deelnemers. Graag aanmelden via de mywellness app. Mocht dit niet lukken graag uw aanmelding naar desiree@fitboetiek.nl
  • Gezien de lastige tijd vanwege de corona hebben we besloten om deze les via tikkie te regelen. De kosten hiervan zijn € 7,50 per les.

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico