Only-Fitness voor €39,90

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Actueel

14-1-2021

Beste leden,

We hebben allemaal een bewogen jaar achter de rug. Met veel onduidelijkheid en onzekerheid, zo ook voor ons als team.

Bevriezing van alle abonnementen

Helaas blijkt het noodzakelijk te zijn dat onze deuren nog 3 weken langer gesloten moeten blijven. Hoe gaat het vanaf nu verder met de incasso van uw abonnement? Voor nu hebben wij besloten om wederom alle abonnementen te bevriezen. Hopelijk mogen wij u snel op verantwoorde wijze weer toegang bieden tot Fitboetiek om onze toekomst te garanderen.

Gezondheid ondersteunen

Uiteraard kunt u nog steeds een beroep blijven doen op onze kennis. Hierbij kunt u denken aan hulp bij een opmaat gemaakt beweegprogramma voor thuis of wellicht regelmatig een bel of mail afspraak met een coach ter motivatie. Wij willen u ook uitdagen om met de komende challenge van 28 dagen mee te doen. Hierover deze week meer!

Fysiotherapie SER: Sport En Revalidatie

Bij klachten aan uw lichaam kunt u nog altijd terecht bij onze fysiotherapeut Sercan. Voor meer informatie of een afspraak maken belt u naar 06 42127610 of kijk op de website www.fysiotherapieser.nl.

Vragen of suggesties

Wellicht heeft u vragen of suggesties aan ons team, deze vernemen wij graag.

Ondanks alle onzekerheid wensen wij iedereen veel gezondheid en sportiviteit toe in een jaar vol goede moed!

Met sportieve groet,

Team Fitboetiek

 

 

16 december 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond heeft u waarschijnlijk al begrepen dat het noodzakelijk blijkt te zijn dat ook sportscholen tot en met 19 januari 2021 dicht moeten.

Wij willen u graag motiveren om in beweging te blijven. Hierbij verwijzen wij u naar onze sociale media kanalen, maar u kunt ons ook voor een persoonlijk programma mailen naar kim@fitboetiek.nl of ser@fitboetiek.nl . Vermeld voor een persoonlijk programma wat uw doel is en welke materialen u in huis heeft, wij kunnen ook met u meedenken om huis-, tuin- en keukenmaterialen te gebruiken.

U kunt nog steeds gebruik maken van Fysiotherapie SER binnen Fitboetiek. Een afspraak maken kan via 06-42127610 of info@fysiotherapieser.nl .

Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de website www.fitboetiek.nl of onze sociale media kanalen zoals Instagram, YouTube of Facebook. Overige vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@fitboetiek.nl

Wij hopen u weer in goede gezondheid te mogen ontvangen na 19 januari 2021!

 

Sportieve groet,

Team Fitboetiek

Only-Fitness 24/7 voor maar €39,90!

Ja, ik wil me aanmelden!
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico