Fitness vanaf €41.90

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Actueel

8-6-2023

Beste leden van Fitboetiek,

We hopen dat jullie allemaal genieten van jullie fitnessreis bij Fitboetiek en dat jullie blijven werken aan jullie gezondheid en welzijn. We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen – we hebben onze sportschool uitgebreid!

Met het oog op onze groeiende gemeenschap en de vraag naar meer ruimte, hebben we besloten om onze yogaruimte om te vormen tot een volwaardige krachtruimte. We begrijpen dat verschillende mensen verschillende trainingsbehoeften hebben en we willen iedereen de mogelijkheid bieden om hun eigen comfortzone te vinden in onze sportschool.

De nieuwe krachtruimte is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en biedt een breed scala aan gewichten, halters, machines en accessoires om aan al jullie krachttrainingsdoelen te voldoen. We hebben ook gezorgd voor speciale matjes om gewichten op te vangen en zo de vloer te beschermen. Het is belangrijk dat we de kwaliteit van onze faciliteiten behouden en een veilige en comfortabele omgeving bieden voor al onze leden.

Hoewel we enthousiast zijn over deze nieuwe uitbreiding, willen we jullie vriendelijk vragen om rekening te houden met je medeleden en ons beleid inzake geluidsoverlast te respecteren. We begrijpen dat gewichtheffen gepaard kan gaan met enig geluid, maar we willen jullie vragen om geen gewichten op de vloer te gooien. Door dit te vermijden, zorgen we ervoor dat iedereen in de sportschool kan genieten van een rustige en ontspannen sfeer tijdens het trainen.

We zijn er trots op dat we een gemeenschap van gelijkgestemde individuen hebben opgebouwd, die allemaal streven naar een gezondere levensstijl. Laten we samenwerken om een omgeving te behouden waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn of haar doelen kan nastreven.

Mocht je vragen hebben over de nieuwe krachtruimte, het gebruik van de apparatuur of andere aspecten van je lidmaatschap, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. We staan altijd klaar om je te helpen en je te begeleiden op je fitnessreis.

Nogmaals bedankt voor je voortdurende steun en toewijding aan Fitboetiek. We zijn verheugd om je te zien profiteren van onze nieuwe krachtruimte en we wensen je veel succes met je trainingen.

Met sportieve groet,

Het Fitboetiek-team

 

15-09-2021

Beste Fitboetiekers,

Wij hebben weer een update voor jullie:

De 1,5 meter maatregels is vanaf 25 september niet meer van toepassing, dus ook niet voor ons boetiek.

Wat betekent dit voor u en wat is er nieuw? Vanaf 25 september:

  • Zoals u van ons gewend bent hoeft u ook nu NIET te reserveren.
  • U kunt weer elkaar helpen bij het squat rek of met net iets te zware oefeningen.
  • Fietsen van het Biocircuit staan weer recht (dichter bij dan eerst, maar nog ong. op 1,5m afstand)
  • Wij hebben een mini-bibliotheek waar u gebruik van kunt maken in de kast bij balie.
  • U kunt gebruik maken van de aparte zaal voor uw oefeningen (ruim wel uw spullen na gebruik op, Thank you)
  • Bekertjes mogen uitsluitend nog voor koffie gebruikt worden. In verband met vlekken en achtergelaten bekertjes verzoeken wij u eigen flesje voor water mee te nemen.

Bent u hier voor het eerst? Maak dan een afspraak via de website of bel 018-6769084.

Heel veel sportplezier gewenst allemaal!

Jouw lichaam, jouw leven

 

14-1-2021

Beste leden,

We hebben allemaal een bewogen jaar achter de rug. Met veel onduidelijkheid en onzekerheid, zo ook voor ons als team.

Bevriezing van alle abonnementen

Helaas blijkt het noodzakelijk te zijn dat onze deuren nog 3 weken langer gesloten moeten blijven. Hoe gaat het vanaf nu verder met de incasso van uw abonnement? Voor nu hebben wij besloten om wederom alle abonnementen te bevriezen. Hopelijk mogen wij u snel op verantwoorde wijze weer toegang bieden tot Fitboetiek om onze toekomst te garanderen.

Gezondheid ondersteunen

Uiteraard kunt u nog steeds een beroep blijven doen op onze kennis. Hierbij kunt u denken aan hulp bij een opmaat gemaakt beweegprogramma voor thuis of wellicht regelmatig een bel of mail afspraak met een coach ter motivatie. Wij willen u ook uitdagen om met de komende challenge van 28 dagen mee te doen. Hierover deze week meer!

Fysiotherapie SER: Sport En Revalidatie

Bij klachten aan uw lichaam kunt u nog altijd terecht bij onze fysiotherapeut Sercan. Voor meer informatie of een afspraak maken belt u naar 06 42127610 of kijk op de website www.fysiotherapieser.nl.

Vragen of suggesties

Wellicht heeft u vragen of suggesties aan ons team, deze vernemen wij graag.

Ondanks alle onzekerheid wensen wij iedereen veel gezondheid en sportiviteit toe in een jaar vol goede moed!

Met sportieve groet,

Team Fitboetiek

 

 

16 december 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond heeft u waarschijnlijk al begrepen dat het noodzakelijk blijkt te zijn dat ook sportscholen tot en met 19 januari 2021 dicht moeten.

Wij willen u graag motiveren om in beweging te blijven. Hierbij verwijzen wij u naar onze sociale media kanalen, maar u kunt ons ook voor een persoonlijk programma mailen naar kim@fitboetiek.nl of ser@fitboetiek.nl . Vermeld voor een persoonlijk programma wat uw doel is en welke materialen u in huis heeft, wij kunnen ook met u meedenken om huis-, tuin- en keukenmaterialen te gebruiken.

U kunt nog steeds gebruik maken van Fysiotherapie SER binnen Fitboetiek. Een afspraak maken kan via 06-42127610 of info@fysiotherapieser.nl .

Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de website www.fitboetiek.nl of onze sociale media kanalen zoals Instagram, YouTube of Facebook. Overige vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@fitboetiek.nl

Wij hopen u weer in goede gezondheid te mogen ontvangen na 19 januari 2021!

 

Sportieve groet,

Team Fitboetiek

Only-Fitness 24/7 voor maar €41,90,excl Biocircuit

Ja, ik wil me aanmelden!
octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico