1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Thijs

 

Ik ben Thijs, een enthousiaste 20-jarige sportliefhebber met een passie voor een gezonde levensstijl. Ik ben al jarenlang actief in sportscholen en heb onlangs mijn mbo niveau 3 diploma behaald. Naast mijn sportieve achtergrond heb ik ook het voorrecht gehad om stage te lopen bij de mariniers, waar ik waardevolle ervaringen heb opgedaan.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om actief te zijn en nieuwe dingen te ondernemen. Stilzitten is niet echt mijn ding! Maar nu wil ik mijn passie voor sport en beweging combineren met het helpen van anderen op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarom ben ik verheugd om te kunnen zeggen dat ik werkzaam ben bij Fitboetiek.

Bij Fitboetiek staan we klaar om mensen te begeleiden en ondersteunen op hun reis naar een gezonder leven. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een persoonlijk trainingsprogramma, het geven van voedingsadvies of het motiveren van anderen, ik ben er om te helpen. Ik geloof dat een gezonde levensstijl niet alleen fysiek, maar ook mentaal welzijn omvat, en ik streef ernaar om mensen op beide gebieden te ondersteunen.

Als sportliefhebber begrijp ik het belang van maatwerk en een persoonlijke benadering. Ik sta klaar om naar jouw doelen en behoeften te luisteren, en samen kunnen we werken aan het creëren van een gezonde levensstijl die bij jou past. Ik ben enthousiast om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Kom gerust langs bij Fitboetiek, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met jouw persoonlijke doelen. Laten we samen werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf!

Met sportieve groet,

Thijs

 

 

 

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico