1 DAG
GRATIS SPORTEN

MELD JE
NU AAN!
Lees meer

Laura

Begeleiding van yoga, bio circuit tot aan orthomoleculaire therapie

Yoga heb ik meegekregen van mijn moeder vanuit huis. Als kind en puber wilde ik niet veel weten over yoga, ik vond het allemaal maar vaag en zweverig. Totdat ik “per ongeluk” in een sportschool belandde waar yoga werd gegeven, en ik in één keer enthousiast werd.

Door een burn-out en reumaklachten heb ik veel onrust gevoeld in mijn lichaam en geest. In het revalidatietraject waar ik zat, werd een 3-daagse retraite aangeboden in een boeddhistisch klooster in België. Daar ging een nieuwe wereld voor me open en heeft yoga me door deze zware tijd geholpen, naast uiteraard gezonde voeding en goede nachtrust.

Vanaf dat moment ben ik me heel erg gaan verdiepen in de hele yoga wereld, verschillende soorten uit gaan proberen, steeds meer kracht en rust van binnenuit gaan opzoeken en echt ervaren. Ik stopte als tandartsassistente, koos voor mezelf en heb daarna verschillende yoga opleidingen behaald zoals poweryoga (yang), yingyoga, kinderyoga en orthomoleculaire geneeskunde. Onlangs heb ik een nieuwe opleiding kPNI (klinische psycho neuro immunologie) met succes afgerond. 

Bij mijn yogalessen gaat het er niet om dat je je tenen aan kunt raken, maar de weg die we samen bewandelen om je eigen doelen te bereiken. Heb je blessures… drukke baan… druk gezinsleven? Yoga helpt je om je balans terug te vinden, aandacht bij jezelf te brengen, bewust te laten worden van je ademhaling, je houding, maar ook kracht en flexibiliteit in je lijf.

Begeleiding op het bio circuit

Naast de yoga vind je me op maandagochtend, dinsdagavond en donderdagochtend ook bij het Bio circuit. Het Bio-Circuit is een fantastische manier om in 30 minuten het hele lichaam te trainen zonder dat je dat überhaupt door hebt. Bij de begeleiding kijk ik naar de individuele wensen van de leden en stem ik een persoonlijk programma daaropaan. Op het bio-circuit gaat mijn aandacht naast beweging vooral naar houding en ademhaling.

Orthomoleculaire therapie

Door mijn afgeronde opleiding als Orthomoleculaire therapeut kan ik naast het fysieke aspect zoals de yoga en de begeleiding op het bio-circuit ook mensen helpen met de voeding die de basis is van de gezondheid. Orthomoleculaire therapie helpt daarbij om samen met de cliënt de perfecte mix aan voeding te krijgen zonder dat je op een bepaald dieet moet.

Heeft u interesse in een voedingspatroon op maat in combinatie met het sporten of heeft u bepaalde klachten of symptomen die in de weg zitten klik dan hier om meer te weten te komen over wat ik met de orthomoleculaire therapie voor uw gezondheid kan betekenen

Over mij

octagon-border

Fitness bij Fitboetiek

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Ultra moderne Technogym apparatuur

Lees meer

Het Biocircuit!

Alle apparaten in ons Biocircuit-vak zijn afgestemd op u en uw trainingsdoelen. Tijdens de intake hebben wij samen persoonlijk uw trainingsplan opgesteld. Dat is de basis van de voortgang die u gaat boeken met het Biocircuit. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

AFSLANKEN

Anders dan andere fitness in Oud-Beijerland voor het afslanken, beginnen wij als eerste met een uitvoerige kennismaking.

Wil jij ook afslanken? Klik hier voor meer informatie
logo-ico